čtvrtek 18. července 2013

Borůvková orgie

Pěkné odpoledne!

Tak tomu říkám parádní letní počasí! Kolo dneska zase dostalo pořádně zabrat a bylo fáááájně! Kéž by to tak vydrželo ještě minimálně dva měsíce! Bože, teď mě napadá, co já budu dělat v zimě??!! (Řetazy na kolo?)

Jinak moc děkuju Všem, kterým se líbila moje včerejší básnička! Ani jsem netušila, že bude mít takový úspěch. (Navíc když jsem při jejím psaní skoro chrněla...) Až mě zase chytne tvůrčí chvilka, tak Vám sesmolím další milou básničku o tom, jak žiju/nežiju. (Ano, je mi jasné, že se hrozně těšíte.)

A za odměnu Vám ukážu, jakou dokonalou snídani jsem včera měla (a jak jsem ji zbaštila).


Takovouto boží mňamku jsem si nachystala den předem a chcete vědět, co ukrývá? (Jasně, že chcete!) 

Na dno mističky jsem dala trošku borůvkového jogurtu, posypala hrstí opražených vloček (opražené jsou dokonalé!) a zasypala borůvkami (jojo, tady těmi). Na tuto vrstvu jsem rozprostřela asi půlku fitness tvarohového krému, na něj tři tyto špaldové sušenky (které jsou mimochodem výborné! Ne moc sladké a slazené pouze javorovým sirupem) a zasypala sladkými nakrájenými jahůdkami a opraženými vločkami. Nakonec jsem tomu ještě nasadila korunku ve formě zbytku borůvkového jogurtu, opražených vloček, rozdrobené špaldové sušenky a borůvek. Ráno jen stačilo vytáhnout z lednice, přelít roztopeným arašídovým máslem a podávat ještě s pořádnou lžíci máslíčka. (Aby ho nebylo málo, že...)
A teď se můžete podívat, jak jsem si tu svou dokonalou snídani zbaštila. (Samozřejmě mnohem pomaleji, bo jsem si vychutnávala každou lžičičku!) Jééééžiš, to byla lahoda!


Nejlepší bylo, že jsem zrovna včera ráno celkem spěchala, ale neee, já si prostě ty fotky musela udělat! (Abych Vám mohla dělat chutě...muhahaha! Povedlo se?).

Krásný den!

Blondy

P.S. McEenedy není špatné, ale pořád je pro mě No. 1 Marks & Spencer!!

5 komentářů:

  1. Och! To je rána pod pás! Ikdyž jsem zrovna dosnídala, dala bych ještě druhou porci tvojí snídaně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Však jak jsem to dojedla, hned bych si druhou porci dala, bohužel nebylo :( :D

      Vymazat
  2. pěkné ránko! :) promiň, že píšu až teď a v zimě umřem, zlato:D
    pff, "za odměnu"? to je za trest! :D je to boží a s pro mě je No. 1 prozatím stále to kauflanďácké, ikdyž se stále držím bez (už 15 dní!:D)

    OdpovědětVymazat
  3. No teda, tak to se podařilo! Ty sušenky jsem ještě neměla, ale je mi jasné, že to muselo být celé moc dobré. Jinak koukám, že máslíčkem nešetříš, kolik že sis jich koupila? :D Borůvky jsou skvostné, už se těším, až půjdeme s babičkou do lesa a celé odpoledne budeme trhat, jíst, trhat a jíííst :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to výborné! :) Maslíček jsem si koupila čtyři a celkem rychle mizí :D Jééé, to závidím, též bych si hned v lese sama natrhala :)

      Vymazat