neděle 7. července 2013

Z mého jídelníčku (6) - lívance a kašičky

Krásnou neděli!

Opět jako každou neděli, dneska se nic NE-dělá! Ale to já neumím, takže už jsem zase akční a vytvářím v kuchyni další všemožné výtvory. Mimochodem, pokud se zadaří, tak se budete moct těšit na další recept na ... pečenou dobrou! (Jak kdybych dělala něco jiného, než pořád jen pekla. Ježiš, ale voní to tady božsky!)

Btw. všimly jste si, že jsem dneska nezačala kecy o počasí...? (Ale měla jsem to v plánu, bo je zase další krásný den! Otravná blondýna...)

Dneska Vás zase nechám nakouknout do moji postele, teda ne tak doslova, ale na moje snídaně, které si vždy vychutnávám v posteli, takže tak. A poslední dobou dost ujíždím na kašičkách a lívancích, takže si nachystejte bryndáčky a jdeme na to:
  • Ovesná kaše s bílým jogurtem, nektarinkou, banánem a praženými plátky mandlí


  • Vařené jáhly smíchané s troškou instantní jáhlové kaše a hruškou, bílý jogurt, hruška, drcená sušenka z arašídového másla a arašídové máslo (aby těch arašídů nebylo málo!)

  • Rýžová kaše s bílým jogurtem, meruňkami, kokosem a arašídovým máslem


  • Lívanec z pšeničných otrub a ovesných vloček, kokosový jogurt, jahody, pražené sezamové semínka a arašídové máslo

  • Lívanec z půlky jablíčka, pohankové mouky a ovesných vloček, bílý jogurt, banán, skořice, pár nasekaných pekanových ořechů a arašídové máslo (dnešní ranní mňamka)

  • A na závěr tu mám jednu z nejdokonalejších snídaní posledních dnů, týdnů, ... (a vůbec to nebylo tím, že jsem si ty maliny vlastnoručně "vypůjčila"...nakradla! Uaaaa!) - lívanec z půlky banánu, pšeničných otrub a ovesných vloček, kokosový jogurt, borůvky, maliny a arašídové máslo (Bože! Ta kombinace všeho!)


No jo, poslední dobou se na snídani dost rozmazluju, ale co! MŇAM!

Pěkný zbytek dne!

Blondy


6 komentářů:

  1. Mmm ty maliny - zakázané ovoce chutná nejlépe, že :D Ty tvoje megalívance vypadají fakt skvostně, nakrm mě! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! :D Měly bychom to dát "jídelně" dohromady, já tobě na snídani lívance a ty mě na oběd brokolicovo-cuketové všechno možné a na večeři si střihneme! :D

      Vymazat
    2. :D na večeři nám přijde uvařit nějaká jiná blogerka, přece se nesedřem :D

      Vymazat