neděle 26. května 2013

Snídaně do postele aneb jsem prostě skvělá

Ahojte moji milí! :)

Venku kosa jak cyp a já si říkám, jestli je opravdu konec května/začátek června...?

Dneska v noci jsem se moc nevyspala, pořád jsem se budila a měla šílené "živé" sny. Určitě to všichni znáte, takové ty, jak se najednou probudíte a jste naštvaní, že jste se vzbudili, ale na druhou stranu šťastní, že jste se vůbec vzbudili a byl to jenom sen. Chápete ne? 
Tak jsem si to ráno musela nějak zpříjemnit a samozřejmě hlavně se trošku rozmazlit :). Máááám se ráda, muciky muck! :D

1. Nejdřív jsem si z 30 g jemně mletých vloček, 15 g instantní jáhlové kaše Nomina, lžičky sirupu z datlí, trošky soli a cca 200 ml vody uvařila ovesno-jáhlovou kaši. Na kaši jsem dala půl nakrájeného banánu a zakápla troškou javorového sirupu (mňamka).

2. Nasekala jsem si oříšky, slunečnicová semínka a cornflakes v jogurtu na malé kousky a kaši jimi posypala.



 3. Přidala jsem bílou Activii.

4. A nakonec ještě posypala nasekanými kousky.


MILUJU SNÍDANĚ V POSTELI (mám ji každý den)!!! A KAŽDÁ (mnou uvařená) JE NAPROSTO DOKONALÁ (jsem prostě skvělá)!! Avšak vždycky mě ráno strašně mrzí jedna věc. Že ta snídaně vždycky tak strašně rychle zmizí. GRRRRR...

Dneska jsme byly s mým blonďatým koblížkem na veterině a NAŠTĚSTÍ to není až tak hrozné, jak jsem si v první chvíli v duchu kreslila. Sice ta bulka, co ji vyoperovali byl karcinom, ale rakovinu zatím ještě nemá. A žijeme přece přítomností, takže dobré zprávy! ONA TOTIŽ BOJUJE!! Dostala jen nějaké vitamíny a teď si spokojeně chrupká v pelechu :). 

Jdu spolknout žábu a vrhnout se na učení...Bleee.. Ale za odměnu pak na mě v lednici čeká dokonalá svačinka a to "Borůvkovo-jogurtová flapjack piškotová miska s arašídovým máslem". Ano, ano, další variace na mé výborné "netiramisu".

Pěkný den!

Blondy

4 komentáře:

  1. Tak ta snídaně teda vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
  2. Snídaně opravdu vypadá božsky a dokonale :-)... a ten pocit s probuzením znám moc dobře :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Poslední dobou si s těmi snídaněmi nějak moc hraju :D

      Vymazat